• Telefoon: + 31(0)6 22 71 83 04
  • Email: info@ski-schaats.nl

Ski’s hebben onderhoud nodig. Door het glijden op sneeuw, ijs, en helaas soms ook zand, aarde, en stenen beschadigen ski’s. Het glij oppervlak verliest zijn wax en structuur die nodig zijn voor het goede glijden over de sneeuw en de staalkanten verliezen de scherpe hoek waardoor ski’s slechter ‘houden’ en carven op harde sneeuw en op het skiën op ijs onmogelijk wordt. Daarom is het van belang om ski’s goed te onderhouden. Ski’s moeten dus regelmatig gewaxed worden, de staalkanten geslepen, en eventuele gaten opgevuld.

Laat elk jaar uw skibindingen controleren. Door vuil en slijtage en eventueel verandering van uw gewicht kan het zijn dat uw bindingen niet veilig zijn afgesteld. U kunt bij ons uw bindingen laten controleren. Deze testen wij dan op een bindingtestmachine van “Wintersteiger”.

Wij kunnen uw ski’s daarnaast een Racing Finish geven, de prijs hiervoor wordt bepaald aan de hand van uw wensen. Voor speciale reparaties aan uw ski’s bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen grote belag reparaties d.m.v. “stanzen” en schades aan de bovenkant van uw ski’s of snowboard.